2 Aralık 2009 Çarşamba

Groupama Kasko Sigortasının Özellikleri

Son günlerde Okan Bayülgen'in oynadığı kasko reklamlarıyla gündemde olan Groupama Kasko hakkında kısa açıklayıcı bilgiler vermek gerekirse:

Groupama Kasko Sigortası ile aracınızı birçok riske karşı güvence altına alabilirsiniz. Groupama Kasko sigortanız var ise, aracınızda meydana gelebilecek kayıp-hasarlara karşı mal varlığınızda meydana gelebilecek ekonomik kayıplarınızı önlemeniz mümkün olur.

Groupama Kasko Sigortasının Özellikleri:

  • Kasko + Groupama Farkı :“Kasko + Groupama” kapsamında oluşan hasarlarda, dosyanın kapanmasını takip eden 5 iş günü içerisinde hasar ödemesinin yapılacağını taahhüt etmekteler. Bu sürenin aşılması durumunda, müşterilerilere bir yıllık ücretsiz kasko imkanı sağlanmaktadır.
  • Kasko + Groupama Farkı : 0 km özel aracınız çalınır ya da tam hasara uğrarsa 3 yıl boyunca aracı satın aldığınız bedeli size Groupama Kasko ödemektedir. (Aracın trafiğe ilk çıkışı ile hasar tarihi arasında aralıksız olarak Groupama’da sigortalı olması önşart.)
  • Kaza veya arıza durumunda,yolunuza devam edebilmeniz için "ikame araç" hizmeti sunulmaktadır.
  • Yaş, cinsiyet, hasar geçmişi,mesleki bilgiler gibi size özel bilgileri dikkate alarak “size uygun" teklifler sunulmaktadır.
  • 1500’ ün üzerinde hasar hizmet noktasında hasar işlemleri yapılmaktadır.
  • Mini onarım hizmeti ile hasarsızlık indiriminizi kaybetmeden aracınızın onarımı sağlanmaktadır.

Alıntıdır (kaynak: http://www.groupama.com.tr )

5 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Kasko Sigortası dedi ki...

fiyatları biraz yüksek aşağı çekerlerse teminat ve limitleri gerçekten iyi fakat kalitide ucuza istemek gibi birşey oluyor :)

Kasko dedi ki...

güzel Paylaşım TEşekkürler.

Kasko dedi ki...

Özellikleri güzelde biraz tuzlu diğer sigorta firmalarına göre.

Sigorta dedi ki...

Gropama kaskosu iyi ama Sigorta fiyatları çok yüksek. avrupa ülkelerini baz alırsak sistem gayet çapraz işliyor sigorta ucuz araba pahalı - araba ucuz sigorta pahalı ? tabi türkiye için 1 seçenek uygun.